Maja je u noći između 10. i 11. juna uhapšena zajedno sa svojim dečkom S. M, za koga se sumnja da je bio deo ove bande, na čijem je čelu nemački državljanin (39) poreklom iz Iraka

Starleta Maja Stevović,bila je uhapšena u Berlinu sa 35 kesica droge kristal meta, a lisice su joj pre desetak dana stavljene u okviru velike akcije nemačke policije, kojom je razbijena jedna od najvećih kriminalnih grupa za proizvodnju i preprodaju ove droge u toj državi.

Maja je u noći između 10. i 11. juna uhapšena zajedno sa svojim dečkom S. M, za koga se sumnja da je bio deo ove bande, na čijem je čelu nemački državljanin (39) poreklom iz Iraka, navodi Blic.

– Policija je oduzela ukupno 10 kilograma opasne droge kristal met, a radi se o najvećoj zapleni ovog narkotika na području Berlina. Vrednost oduzete droge procenjena je na milion evra – naveli su iz nemačke policije.

Istraga o ovoj kriminalnoj grupi počela je još u januaru 2019, a činilo ju je osam osoba različitih nacionalnosti starosti od 21 do 52 godine.