Izdaja! Poruka je jutros sačekala sleđene ravnozemljaše, usledila je uzbuna! U Fejsbuk grupi „Ravna zemlja“, šokirani članovi ubrzo su shvatili o čemu je reč. Jedan od članova grupe mesecima se isticao argumentima da je zemlja „ravna ploča“. Vremenom je zadobio poverenje glavnih na ovoj FB stranici, a nedavno je imenovan za administratora grupe. 

A onda ih je upropastio. Promenio je ime grupe „Ravna zemlja Balkan“ u „Okrugla zemlja Balkan“. 

ravna Zemlja, ravnozemljaši, ravna ploča
FOTO: FACEBOOK

„Dobar dan, pritajio sam se i čekao. Ovo je izdaja, pozdrav od globusara“, napisao je „elipsozemljaš“, a fletovi će morati da sačekaju mesec dana kako bi promenili ime grupe.

U međuvremenu je otkriveno ko je zaokruglio pamet članovima FB grupe. Reč je o Mustafi Sejdinoviću, koji je vrednim marljivim radom sticao poverenje admina grupe, koji nisu ni pomislili da će im saborac „zaokrugliti“ zabosti nož u leđa. I to na mestu gde su najslabiji, u globus!

Očajni članovi grupe pokušali su sve, pa su pisali i Marku Zakerbergu i naveli da su napadnuti od strane anonimnog „hakera“, koji im se uvukao pod kožu, a onda zabio nož u leđa.

 Mustafa Sejdinović
MUSTAFA SEJDINOVIĆ FOTO: FACEBOOK

„Sramota! Da li ovo može ikako da se promeni!? Mark Zakerbeg molim te pomozi nam“, glase vapaji grupe. „Trol se ubacio u admina i promenio ime. Nema vraćanja imena još 28 dana.“.

Šokirani administratori „nove“ grupe „Okrugla zemlja Bačkan“ preuzeli su krivicu na sebe i priznali da su bili naivni.

„Oni koji znaju pravu istinu o planeti Zemlji, nisu bili baš toliko upoznati sa namerama osoba udaljenim na jedan klik od sebe“, poručili su.

Posle prepiske i jadikovki među sobom, oglasio se i izdajnik. Mustafa Sejdinović im je poslao poruku:

ravna Zemlja, ravnozemljaši, ravna ploča
FOTO: FACEBOOK

„Dragi moji i drage moje, znam da nam je ova prokleta 2020-ta bila jako teška, ali zato imate mene, da vam popravim dan, sedmicu, mesec ili možda godinu. Evo o čemu se radi:

Bio sam član grupe Ravna Zemlja, jedna zbirka potpunih ludaka, i imao sam na umu da ih za*ebavam, ali kako? Oni su bez milosti brisali sve „globusare“, tako da sam se morao pritajiti i čekati. I onda, juče, kao poručeno, pitaju da li neko želi biti admin. Nisam časio časa, javio sam se, i zamislite molim vas, dali su mi admina! Meni, kojeg ni ne znaju, kojeg su mogli proveriti samo jednim klikom na profil. Moj trenutak za za*ebavanje je došao, i odradio sam to spektakularno. Gledajte skrinšote, i uživajte. Sretna nam svima 2021-a, da bude bolja od 2020-te.

P.S. Promenio sam im naziv u Okrugla zemlja, i oni ga ne mogu menjati u sledećih 27 dana. Prelepo“, dodao je Mustafa.