Cooler Master je predstavio najnovije modele u okviru svoje linije AIO (all-in-one) vodenih hlađenja. U pitanju su MasterLiquid ML240, ML280 i ML360 Mirror modeli, koji su opremljeni „infinity mirror“ osvetljenjem, kao i poboljšanim performansama i lakšim metodom instaliranja.

MasterLiquid Mirror serija stiže sa radijatorima od 240mm do 360mm, a svaki ima „mirror-top“ dizajn pumpe, omogućavajući korisnicima da vide ARGB prsten i halo efekat na pumpi. Lada su u pitanju pomenute pumpe, kuleri imaju treću generaciju pumpi sa dve komore. Ovaj dizajn razdvaja vruću i hladnu tečnost u zasebne komore kako bi se poboljšala ukupna efikasnost.

Cooler Master je u sistem uključio i novi ispolirani motor, kao i ojačane zatvarače kako bi se sprečilo curenje. Ukupno gledano, ovo bi trebalo da budu jedne od najtiših i najmoćnijih pumpi koje je Cooler Master do sada predstavio.
 

cm2_81.jpg

MasterLiquid ML Mirror seriju karakterišu i novi radijatori, sa povećanjem od 16 procenata u protoku tečnosti i povećanom površinom kako bi se poboljšalo odvođenje toplote.

MasterLiquid ML240, ML280 i ML360 Mirror vodena hlađenja stižu sa novim SickleFlow 120 ili 140mm ventilatorima i postoljima za kačenje na Intel i AMD procesore.