Kontroverzni reper Kanye West predao je papire za razvod braka od supruge Kim Kardashian, dva meseca nakon što je to učinila tv zvezda.

Iako se spekulisalo da reper ne želi da se razvede od supruge Kim, koja je papire za razvod braka podnela u februaru, svojim potezom je ipak demantovao te navode.

Prema legalnom odgovoru, koji je dostavio njegovog advokat, reper od supruge traži zajedničko starateljstvo nad decom, kćerkama North i Chicago, te sinovima Saintom i Psalmom.

To ipak, kako se navodi u dokumentima, ne znači da će starateljstvo deliti sa suprugom, već bi rijaliti zvezda bila primarni staratelj, što nikako ne čudi zbog reperove prošlosti i problemima sa alkoholom koji je i sam potvrdio.

Kao ni Kim, ni Kanye ne traži alimentaciju, a isto tako su se dogovorili da će svako platiti svoje pravne troškove u brakorazvodnoj parnici.

Podsetimo, pre no što su sklopili brak potpisali su predbračni ugovor, pa će to uticati na raspodelu imovine. Iako su naveli da se razvode zbog nepomirljivih razlika, nisu naveli tačan datum razdvajanja.