Slavni fudbaler je ogorčen!

Navijači, ljubitelji fudbala, kao i velikani ovog sporta su razočarni dogovorom vlasnika 12 klubova o potencijalnom osnivanju novog takmičenja. Niko ko zaista voli ovu igru ne vidi mesto za ‘Superligu’. Povodom aktuelne situacije oglasio se i Alan Širer.

-Zašto da ne? Superliga je bacila bombu na Premijer ligu, bacila bombu na sva ostala takmičenja. Odgovorite im. Ako je moguće odmah ih izbacite iz lige. Ne znam koliko je to legalno i izvodljivo, ali ako jeste, uradite to odmah – počeo je čuveni fudbaler.

Širer smatra da je celokupna situacija nepravedna prema ostalim ekipama.

-Nije u redu to što rade. Kakav je smisao takvog takmičenja u kojem nema ispadanja, gde niko ne može da uđe. Setite se da je Lester bio šampion Premijer lige, vidite kakve odlične stvari pravi Vest Hem ove sezone. I oni nikada ne bi mogli da uđu u to takozvano elitno društvo – istakao je Širer.

PROČITAJTE JOŠ: POZNATO KO ĆE ZAMENITI MURINJA NA KLUPI TOTENHEMA: Samo 29 godina ima mladi stručnjak! (VIDEO)

-Jasno je da navijači nijednog kluba ne podržavaju ovo. Dogovorilo se 12 vlasnika klubova, koji imaju finansijski interes. Svi ostali su protiv te ideje. Fudbal i postoji zbog navijača i siguran sam da će njihov glas tek da se čuje – zaključio je Alan.