Košarkašice su ponovo napravile veliki uspeh!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije se plasirala u polufinale Evropskog prvenstva u Španiji. Izabranice Marine Maljković su u četvrtfinalu savladale domaću selekciju nakon velike borbe i produžetka.

Polufinalni duel sa Belgijom je na programu u subotu od 21:00h. Pred borbu za finale, oglasile su se Jelana Bruks i Maja Škorić.

-Znamo protiv koga igramo, biće veoma teško. I da ih potpuno poznajemo moramo najviše da verujemo u sebe i ono što mi radimo. Ovo je jedna utakmica i ogroman je uspeh da smo među četiri. Idemo na tu utakmicu da damo sve od sebe jer, opet jedna je utakmica obe ekipe žele finale. Nadam se da ako ispoštujemo sve što Marina traži od nas i što stručni štab spremi, mislim da ćemo slaviti na kraju – poručila je Jelena Bruks.

PROČITAJTE JOŠ: ITALIJANI OSLABLJENI STIŽU U BEOGRAD: Evo za koje igrače se odlučio selektor Saketi

-Naravno da svi želimo pobedu, za to smo se i spremali, zato smo i došli. Znamo šta nas čeka, emocije su se slegle posle prethodne utakmice i sada treba da se fokusiramo na ono što dolazi. Imamo ozbiljan zadatak pred nama, ekipu koju respektujemo, ekipu koja ima odličnu timsku atmosferu, odličnu timsku igru, vrhunske individualne igrače, tako da zaista treba dosta na tome da radimo –  istakla je Maja Škorić.