Partizan je na svom zvaničnom YouTube profilu objavio novi podkast.

Voditelj podkasta je čuveni radio voditelj Pop, a gosti su bili Lazar Marković, Milan Lola Smiljanić i Vladimir Stojković.

Razgovor je tekao u vrlo opuštenoj atmosferi, a počelo se od činjenice da se nalaze u sobi u kojoj je celu svoju igračku karijeru provodio Saša Ilić.

‘U ovoj sobi je sve što ne valja, igraju se karte, jamb.. U principu ono što ne bi trebalo, ali igramo do 11, pola 12..’ – rekao je Vladimir Stojković.

Na pitanje zašto Stojković i Smiljanić nisu u istoj sobi, Vladimir je rekao:

‘Previše hrče!’ – nakon čega je usledio smeh, da bi golman potom dodao: ‘Lola i ja lažemo žene ponekad da bi duže ostali ovde i onda budemo tu po ceo dan.’Na pitanje da li se oprostio od reprezentacije Srbije, Vladimir je rekao.

‘Nisam se oprostio.. Kompleksna je situacija. Teško je pitanje, dva sata bi morao o tome da pričam’ – rekao je Vladimir, a na samu reprezentaciju se nadovezao Marković.

‘Jako sam zadovoljan kad gledam reprezentaciju, Piksi je doneo tu atmosferu, on je autoritet.’

Momenat koji je posebno zasmejao sve, jeste bio uvod voditelja Popa, koji je kroz šalu rekao da su linije na Marakani malo čudne i da ‘žive neki svoj život’, na šta je Marković dodao: ‘To Stojke najbolje zna..’

Na pitanje o uzorima rekli su:

‘Kao klincu legendarni Šmajhel mi je bio idol, a kasnije Bufon.. Omiljenu odbranu nemam i ta protiv Nemačke bi bila zaboravljena da ljudi ne pričaju o njoj.’

‘Omiljeni igrač mi je bio Ronaldo, ćelavi.. Omiljeni gol je bio prvi gol za Partizan definitivno.’ – rekao je Marković, a potom dodao Lola

‘Kao malom uzor mi je bio Roberto Bađo, a malo kasnije bio je Frančesko Toti. Omiljeni gol mi je protiv OFK Beograda, jer smo tada uzeli duplu krunu i bio je jako bitan gol.’ – Lola je zaključio.

Za sam kraj odgovorili su na pitanje da li bi menjali titulu za pobedu u derbiju, rekli su:

‘Iskreno, ja bi pre pobedu! Titula je titula, istina, ali ta draž.. Nikada ne bih mogao da kažem, izgubimo i osvojimo titulu. Uvek mi je prvo pobeda u derbiju!’ – rekao je Lola

‘Ja bi menjao pobedu za titulu, jer je pobeda bilo dosta, menjao bih i ruku!’ – reči su Stojkovića.