Momčilo Mrkaić je bio heroj pobede Vojvodine nad Novim Pazarom, a nakon pobede zadovoljan je bio Nenad Lalatović.

Vojvodina je nastavila svoju borbu za Evropu i minimalnom pobedom gurnula Novi Pazar u još težu borbu za opstanak.

‘Prvo bih od sveg srca poželeo Novom Pazaru da ostane u ligi. Oduvek sam govorio da je meni Novi Pazar jedan od najomiljenijih klubova u Super ligi. Imaju fenomenalne navijače i više puta sam ponovio da je lepo biti trener Novog Pazara, publika je zaista njima uvek 12. igrač. Nadam se da će se Novi Pazar stabilizovati, smatram da taj grad i klub zaslužuju da budu u vrhu Super lige i da će se naredne godine boriti za ulazak u Evropu.’ – počeo je Lalatović.

‘Nama je uvek nekako teško da se vratimo posle te reprezentativne pauze. Osetio se i umor, ali i da nam fale i Čović i Topić i Vukadinović, oni su među našim najboljim igračima. Novi Pazar je sa druge strane bio opasan, dobro su otvorili utakmicu i opet dokazali da su najopasniji iz te brze tranzicije iz odbrane u napad. Ulaskom Mrkaića dobili smo tu dubinu i igru u skoku. Mrkaić je lepo iskoristio šansu, postigao je sjajan pogodak. Kada se sve sabere i oduzme, bili smo bolji za taj jedan gol. Ponosan sam na svoj tim, čuvamo to treće mesto, čekamo rivala u polufinalu Kupa Srbije, obaramo sve rekorde i lepo je danas biti navijač, trener i igrač Vojvodine. Ono što su svi od nas očekivali, mi smo to i ostvarili.’ – rekao je i potom dodao.

‘Saničanin je igrao za reprezentaciju, Topić se polako vraća u pravu formu, Maksimović je danas odigrao fenomenalno i njega bih posebno izdvojio sa današnje utakmice. Takođe, dvoumio sam se oko Đorđevića, koji je rovit i vratio se posle povrede. Ne smemo da se opuštamo, nema lakih protivnika, naročito u ovom trenutku nije lako motivisati igrače kada imamo veliku razliku, dok se naši rivali bore za opstanak. Kada na to dodamo i nekoliko povreda, onda se oseti da nam nedostaje veći broj igrača u rotaciji. Nadam se da će se Čović što pre oporaviti, danas je Vukadinović prvi put trenirao posle mesec dana, i da ćemo biti svi na okupu za polufinale Kupa Srbije.’ – zaključio je Lalatović.