Kapiten crno-belih obratio se na konferenciji pred 164. večiti derbi.

Meč između Crvene zvezde i Partizana igra se u sredu od 18 časova. Poznato je i gde ćemo moći da gledamo meč, ali i čiji skauti dolaze u ložu na Marakanu.

Novinari su upitali Vladimira Stojkovića, da li će za njega biti prednost izostanak navijača, a on je svoj odgovor dao uz jedan statistički podatak.

Ne znam što bi to bila prednost za mene. U poslednjih šest derbija sam primio jedan gol i kad je bilo navijača, dok je sve funkcionisalo kako treba. Ne vidim zašto bi za mene to bila prednost. Voleo bih navijače na tribinama i da je pun stadion. Ne samo zbog sebe, već zbog derbija i ljubitelja fudbala, počeo je Stojković.Crvena zvezda ima 9 bodova prednosti i Partizanu samo pobeda donosi nade za preokret u nastavku prvenstva.

Kao što kaže šef, ako izgubimo, nemamo više nikakve šanse. Ozbiljna, takmičarska utakmca za nas, da vidimo gde smo, nastavio je golman Partizana.

Vladimir Stojković je odigrao 20 derbija i ima pozitivan skor. Ipak, on ističe da se time ne opterećuje i da bi voleo da njegov tim ostane u trci za titulu do kraja.

Statistika mi prija, ali ne znači nešto preterano. Ne opterećujem se time i pokušavam da je ignorišem. Ulazim u utakmicu kao da je prva. Voleo bih da bude pozitivan rezultat zbog kluba, saigrača, navijača, kako bismo ostali u trci za titulu do kraja, zaključio je Stojković.