U medijima se pojavila šokantna vest da će Dejan Stanković ovog leta po svoj prilici napustiti Crvenu zvezdu.

Crvena zvezda je saopštila da još uvek niko nije stupio u kontakt sa njima kad je u pitanju Dejan Stanković ali cela Italija bruji o tome da bi mladi stručnjak mogao da preuzme Sampdoriju.

Kako saznajemo, Stanković je već održao jedan sastanak u Rimu sa predsednikom kluba Masimom Fererom, i to sve na preporuku kuma Siniše Mihajlovića, a sada dolaze novosti da je taj sastanak prošao veoma pozitivno.

Dok Sampdorija pokušava da preuzme Stankovića, Crvena zvezda želi da produži ugovor sa trenerom koji je na putu da osvoji duplu krunu i sa kojim je Zvezda dobila neku novu dimenziju u evropskim takmičenjima.

Football Italia“ prenosi informacije da je Falji Ramadani, agent Dejana Stankovića, ove nedelje održao drugi sastanak u Milanu sa Masimom Fererom i da je trenutno srpski trener veoma blizu da preuzme klub iz Đenove!

Sampdorija je već odlučila da ne nastavi saradnju sa iskusnim Klaudijom Ranijerijem.

Dobro je poznat učinak bivšeg kapitena Srbije u Italiji, gde je igrao najveći deo svoje karijere i briljirao u dresu Lacija i Intera, da bi se po završetku karijere oprobao i u mladom timu „nerazura“, kao i u ulozi pomoćnika u Udinezeu.