Saša Zdjelar će biti potpuno spreman za meč sa Zvezdom.

Nekadašnji šampion sveta u omladinskoj konkurenciji se od korona virusa oporavio sredinom marta. Ipak, Aleksandar Stanojević nije želeo da rizikuje i polako ga uvodi u formu. Odigrao je 24 minuta na meču sa Zlatiborom, kao i 17 protiv Bačke.

Reprezentativnu pauzu iskoristio sam da što bolje pripremim za nastavak sezone. Zbog koronavirusa nisam trenirao 17 dana. Sad se osećam super. Maksimalno treniram već deset dana, kao da nisam imao nikakav virus, počeo je Zdjelar.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Za 10 dana će se odigrati 164. večiti derbi. Saša je najavio pravu poslasticu, a istakao je da njegov tim juri pobedu kao i da ne bi bio zadovoljan bodom.

Svaki derbi je novo iskustvo i dokazivanje. Trebalo bi da bude poslatica posle njihovih i naših kvalitetnih igara u prethodnom periodu. Možda i bude jedan od zanimljivijih okršaja u poslednje vreme. Daću sve od sebe, kao i saigrači, da nastavimo niz pobeda. Ne igram da bi bilo nerešeno. Karakter mi ne dozvoljava da jurim bilo kojim drugi ishod sem pobede, ne bih ni bio zadovoljan bodom, zaključio je jedan od ljubimaca Grobara.

Saša Zdjelar je pre nekoliko dana produžio saradnju sa Partizanom. Crno-beli dres će sigurno nositi još dve sezone.